Welkom op de website van Van Deelen Graveer.  Wij zijn een klein en veelzijdig bedrijf, gevestigd te Elst, Gelderland. Van Deelen Lasergraveer bedrijf is onderdeel van:  Van Deelen Schoenmode & Fotografie, hier zijn wij in 1990 mee gestart. Nu kunnen we sinds kort ook lasergraveren en lasersnijden. Het wordt met veel passie en plezier door ons gerund. Kijk eens in onze webshop en ziet wat me zoal maken. Wekelijks komen er nieuwe producten bij.

Wij zijn in het bezit van een BRM lasermachine. Hiermee kunnen tot 60x90cm materiaal verwerken. Met deze lasermachine kunnen diverse materialen kwalitatief hoogwaardig gesneden, gegraveerd worden, zoals bijvoorbeeld hout, acrylaat, papier, leer en verschillende kunststoffen.

Er is zo ontzettend veel mogelijk met de lasermachine! Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van logo's en teksten op promotieartikelen, relatiegeschenken en eindejaarsgeschenken, het uitwerken van allerlei ontwerpen (zoals bijvoorbeeld van kunstenaars of studenten) en nog zoveel meer!

Heb jij een (mogelijke) toepassing? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag gelijk een geheel vrijblijvende offerte aan! 

Marieke, Dorien en Sjack van Deelen